0-4 nederlag, men en helt lige kamp

 0-4 nederlag, men en helt lige kamp

”Måltørketid” i Avedøre, men håb om sejr hjemme fredag aften

FODBOLD: Det blev til et stort nederlag til Avedøre på hjemmebanen mod Rudersdal, hvor man tabte 0-4 efter 0-2 ved pausen. Måske også for stort i forhold til boldbesiddelsen. Avedøre havde bolden lige så meget som nordsjællænderne, men formåede for fjerde kamp i træk ikke at få scoret.

Til gengæld var Rudersdal skarpe, bl.a. på hjørnespark i første halvleg, som førte til to mål. Efter pausen var en fejlaflevering bagud i banen årsagen til den tredje scoring, og så var kampen tabt.

Inden det første mål havde Karl Gaardmand Braad en god mulighed, da Mathias Nedergaard driblede ind fra højre og fandt Gaardmand, men han fik ikke ramt bolden ordentligt. Bagud 0-1 måtte Emil Skjold Larsen holde Avedøre inde i kampen med et par store redninger, som endte med et hjørnespark. Det førte så til et mål til Rudersdal, men det var ikke Skjolds skyld.

Efter pausen havde Avedøre også nogle gode forsøg. Det var direkte uheldigt, at et lob fra Mathias Nedergaard ikke førte til mål et kvarter før tid. Det havde været rart med en scoring i denne ”måltørketid”.

To kampe på fredag.

Den næste turneringskamp spilles på fredag den 7. juni kl. 18.30 hjemme på Avedøre Stadion – kaldet Zebrafolden – mod Taastrup FC. Nu er der to kampe tilbage, og det er ikke lette kampe. Der forventes mange tilskuere, da andetholdet – der topper sin række – spiller hjemme på bane 3 kl. 18.00 og spillere og tilskuere nok går til førsteholdsfodbold umiddelbart efter.

Foto: Avedøres Mathias Nedergaard.