Åbner op for spillere med handicap

 Åbner op for spillere med handicap

Nyt Parasport hold i Avedøre IF fodbold

PARASPORT: Som en naturlig udvikling af det store arbejde der udføres i klubberne i Hvidovre kommune, har Avedøre IF sagt goddag og velkommen til et nyt hold, som vil deltage i Parasport Danmarks turneringer under DBU/DIF. Holdet består af spillere fra forskellige steder på Sjælland, og er meget glade for endelig at finde en klub, hvor de er meget velkomne.

– Vi har oplevet at vore tidligere klubber ikke havde baner og faciliteter til os, når vi kom til træning og kampe, og da flere af spillerne kører langt for at deltage, har det været et kæmpe problem. Da både jeg og vores holdleder Ulla Holm har tilknytning til Avedøre, er det næsten som at komme hjem og vi er glade over måden vi er blevet modtaget på, udtaler træner Henrik Lunddorff.

Har plads til flere

– I Avedøre IF er vi glade for at kunne tilbyde nok et alternativ i vores brede palette af muligheder for at spille fodbold, og der er sørget for træningsbaner til holdet hver mandag og onsdag fra kl 17.30 til 19.00. Holdet er primært spillere med bevægelses-, syns- og udviklingshandicap, og vi har plads til mange flere, så sidder du nu og tænker at det her er noget for mig, så kontakt træner Henrik Lundorff på telefon 93 94 01 21, eller Johnni Andersen på 60 61 55 49, siger Jacob Rasmussen fra Avedøre IF.