Ærgerligt, men HIF-finalen blev en trist sommerkamp

Ærgerligt, men HIF-finalen blev en trist sommerkamp

En flot HIF-sæson sluttede med et 2-3 nederlag, men 6.000 tilskuere havde alligevel en fest

FODBOLD: Der var åbenbart "dømt sommerkamp" da Hvidovre spillede den sidste kamp i 1. division mod Næstved, hvor tæt ved 6.000 mennesker var mødt op for at fejre den historiske oprykning til Superliga.

Ærgerligt, for selve kampen vil bestemt ikke gå over i historiebøgerne. Spillet mindede mere om den første træningskamp i juli måned, hvor alle er lidt rustne og bare gerne vil videre...

Spillet forløb langsomt og der blevet givet chancer i begge ender, hvor Christian ”Greko” Jakobsen var først til at få muligheden, men kiksede fælt. Den ellers så målfarlige angriber har spillet de sidste 19 ud af 30 kampe uden at score et eneste mål. Til sammenligning nettede Greko otte gange i sæsonens første 11 kampe. Vi kan så håbe han har gemt målnæsen til Superligaen.

Efter fem minutter var det så Næstved der kom på tavlen, da HIF-forsvaret tog sig en lur, og Fredrik Christensen omsatte et flot indlæg, og bragte gæsterne på 1-0.

I det 23. minut fik HIF så udlignet, da man opsnappede en løs bold på en Næstved igangsætning, der bragte Andreas Smed alene med Næstved-keeperen som han fik loppet bolden over og i mål til 1-1. Men gæsterne kom hurtigt tilbage, og kort tid efter fik de igen lidt for let spil til at bringe sig i front med 2-1.

Kort før pausen fik HIF igen udlignet da Greko spillede Fredrik Carlsen i en god position og han kvitterede ved at score til 2-2 i sin afskedskamp for HIF.

Trist 2. halvleg

Desværre blev 2. halvleg en trist affære for det feststemte publikum, - der gjorde deres for at opildne, men det lignede mere og mere en helt ligegyldig opvisning, hvor Næstveds Fredrik Christiansen igen var den vågne angriber, og udnyttede et flot skift fra modsatte fløj, og hamrede bolden i nettet til en næstved-sejr og slutstillingen 3-2.

I den sidste del af kampen begyndte træner Frandsen at skifte ud, Andreas Pyndt og Fredrik Carlsen var de første til at forlade banen med 35 minutter igen til en velfortjent hyldest. Derefter blev der spilletid til Morten Voldby, Nicklas Halse, Mathias Andreasen, Marius Papuga samt debut til Elias Rusborg.

Da dommeren endelig fløjtede den halvkedelige kamp af, fik følelserne frit løb, og en stor dele af de mange tilskuere i alle aldre, stormede banen for at hylde de lokale helte. En imponerende sæson var heldigvis ikke gået i glemmebogen, trods den ærgerlige afslutning.

 

HIF (Foto: Martin Ladegaard)

ka-ma