Aktiv på årets sidste dag

 Aktiv på årets sidste dag

Gentager succesen fra sidste år med Junglerun nytårsløb - et børne- og familieløb - på søndag den 31. december

Junglerun arrangerer for andet år Nytårsløbet - nytårsaftensdag på søndag den 31. december - i samarbejde med Legeheltene.

Løber har start og mål på Langhøjskolen og der kan løbes tre distancer. Deltagerne kan vælge mellem 12,5 km, 5 km og 2,5 km. Så der er distancer for alle. Der er mødetid kl. 9.30, og start på 12,5 km kl 10.00, 5 km start kl. 10.30 og 2,5 km start kl. 10.35.

Når man deltager støtter man samtidig Legeheltenes arbejde på de danske børneafdelinger. Her skaber de aktiv leg og bevægelse for indlagte børn så de får et afbræk i hverdagen (Legeheltene er bl.a. på Hvidovre Hospital).

- Nytårsløbet giver anledning til at samles med familie, venner og naboer, og slutte året af på en festlig og aktiv måde i løbeskoene, siger Janni og Thomas fra Junglerun.

Når løberne kommer i mål, er der flotte medaljer med lokale varetegn til alle. Der er kransekage og nytårsbobler til de voksne, samt saftevand og kakao til børnene.

- Så tag familie og venner med på årets sidste dag og start dagen på en aktiv måde, lyder opfordringen fra Janni og Thomas.

Mere information og tilmelding skal ske på https://www.junglerun.dk/nytaarsloeb-2023/