Amins storskærm forstyrrede trafikken

Amins storskærm forstyrrede trafikken

CENTER for KULTUR OG FRITID med svar om storskærm på Kulturhus Risbjerggaard

LÆSERBREV: I Hvidovre Avis skrev Sv. Erik Hansen om Kommunalbestyrelsens behandling af forslaget om at afdække mulighederne for at opsætte en storskærm på Kulturhus Risbjerggaard.

Til seneste kommunalbestyrelsesmøde besluttede et flertal af lokalpolitikerne, at administrationen skal gå videre med at se nærmere på en konkret løsning for at opsætte en storskærm på facaden af Kulturhus Risbjerggaard

Planen er nu blandt andet at undersøge forskellige finansieringsmuligheder, men naturligvis også at se på, hvilke hensyn der skal tages, hvis en storskærm bliver til virkelighed.

Vi kan se, at flere henviser til sagen om Amin Jensens storskærm. Skærmen blev dengang sat op uden, at der var indhentet tilladelse fra kommunen eller politiet. Vestegnens Politi vurderede, at denne storskærm kunne forstyrre trafikken, og derfor skulle den tages ned.

I forbindelse med en eventuel storskærm på Kulturhus Risbjerggaard er vi naturligvis opmærksomme på, at skærmen hverken skal genere trafikken eller naboer.

Når alle relevante emner er afdækket, bliver sagen lagt frem til politisk behandling. Her skal Kommunalbestyrelsen endeligt tage stilling til projektet, plangrundlag og finansieringen, og først hvis det er på plads, kan arbejdet med at etablere en storskærm på Kulturhus Risbjerggaard gå i gang.

Med venlig hilsen

Center for Kultur og Fritid