Årets første sejr til Avedøre

 Årets første sejr til Avedøre

Fødselsdagsgave til chefen, med 5-2 sejr med fem forskellige målskytter

FODBOLD: Så fik Avedøres Sj.-seriemandskab årets første point på kontoen, og det lunede. Det er ikke hverdagskost, at Avedøre scorer hele fem mål i samme kamp. Men chancerne blev omsat bedre end længe set, - og det var med fem forskellige målscorere.

Allerede efter 6 min. kunne Mads Zibrandtsen heade et hjørnespark fra Frederik Holm Jensen i mål fra tæt hold til 1-0. Samme spiller kunne lidt senere have øget føringen til 2-0, men det store tilbud blev headet forbi mål. I stedet blev det Marc Rosenmejer Winsløv, der kunne score fra kanten af feltet med et drømmehug i det ene målhjørne og bringe Avedøre på 2-0. Den føring holdt sig halvlegen, hvor Herstedøster var farligst på hurtige modangreb. Keeper Emil Skjold Larsen måtte midt i halvlegen diske op med en stor redning nede i det ene målhjørne.

Lidt spænding

Herstedøster fik bedre fat efter pausen. En misforståelse på midten mellem Martin Nordentoft og Martin ”Jern” Nielsen betød boldtab og modangreb, som endte med skud på underkanten af overliggeren og efterfølgende hjørnespark. Herstedøster udlignede på det hjørnespark, da netop indskiftede Nicolai Beck stod helt umarkeret veFødd den bagerste stolpe og havde let ved at heade bolden i mål til 1-2. Der var kun spillet 10 minutter.

Så blev Kim Gurskov sendt på banen for første gang siden november, -måske havde det lidt indflydelse?. Men lige efter kunne Martin ”Jern” Nielsen bringe Avedøre på 3-1 med et fladt skud i det lange hjørne. Med 20 minutter igen fik Nicolai Beck igen scoret og reduceret til 2-3 for Herstedøster. Igen lidt løst forsvarsspil i venstre side, og man fornemmede, at det kunne gå galt for Avedøre. Men kun 5 minutter senere kom målet til 4-2. Emil Møller fik sit skud rettet af, så målmanden blev snydt.

Hele Herstedøsters hold og fanskare følte sig lidt senere også snydt, da et mål på hovedstød blev annulleret for offside. Måske havde en VAR-kendelse fundet frem til noget andet. Måske havde Herstedøster ret. Måske ………….

I overtiden prøvede Avedøre at holde fast i bolden, og det er bl.a. Martin Nordentoft god til. Til sidste valgte han dog at skille sig af med ”læderet” og score sikkert med et fladt skud i sidenettet ved den fjerneste stolpe til slutfacit 5-2 et stykke inde i overtiden.

Fødselsdagsgave

De tre vigtige point var hjemme, og det var nok den bedste gave, holdet kunne give cheftræner Christian Lundby, der på dagen fyldte 47 år.

Der blev talt 137 tilskuere omkring K2 til dagens kamp. Men lidt ærgerligt, at tilskuerne ikke fik den bedre service, de kan få i Zebrafolden.

Den næste turneringskamp spilles på lørdag den 6. april kl. 12.30 på hjemmebane mod BSF, enten i Zebrafolden eller på en kunstbane..