At dele et liv

 At dele et liv

Hvidovre Teaterforenings næste forestilling er anderledes og sjov

“At dele et liv” er unik i sin struktur og form. Publikum skaber forestillingen sammen med skuespillerne, idet publikum er med til at afgøre, hvilken rækkefølge scenerne i forestillingen spilles i. Derved får de en unik oplevelse hver aften. Scenerne forbliver de samme, men oplevelsen af dem og deres betydning forandres afhængig af rækkefølgen, fordi de ses med (eller uden) viden om, hvad der sker efterfølgende eller forud.

– Denne forestilling skal man se, fordi det altid er sjovt at kunne grine ad sig selv og hinanden. På en sjov og kærlig måde viser forestillingen, at mange af livets ”store problemer” er noget vi alle oplever, siger Benedicte Bevensee.

– Det er en anderledes og sjov forestilling, som spiller fredag den 26. januar kl. 19.30 i Kometen. Der kan købes billet enten på tlf. 36 49 66 06 onsdag og torsdag ml. kl. 10-15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk – ligesom som man også kan prøve at tage chancen, og komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet, siger Annitta Rokkjer Kristiansen fra teaterforeningen.