Avedøre løb igen ind i stort nederlag

 Avedøre løb igen ind i stort nederlag

Nu på en 11-plads, og svært at overskue op- og nedrykning fra Sjællandsserien

FODBOLD: Det blev ikke som håbet til tre point og en chance for Avedøre for at komme en plads frem i tabellen i lørdagens kamp mod BSF.

BSF var klart bedst fra start og var det også gennem hele 1- halvleg, hvor Avedøres spilere halsede bagefter. Der var kun spilet et par minutter, da Andreas Vilberg bragte BSF foran assisteret af Andreas Frandsen. Flot indlæg og hovedstd idet tomme mål. Men hvor var Avedøres målmand og forsvar ved bagerste stolpe henne?. Rasmus Brøns bragte BSF foran 2-0 efter 18 minutter, og der kom flere chancer til BSF i halvlegen. Mads Zibrandtsen kastede sig og reddede med krop og hoved en åbenlys chance mod tomt mål, og Emil Nyholm Kristensen reddede en friløber. Det kunne have været en værre pausestilling end 0-2.

Mon ikke cheftræner Christian Lundby talte med store bogstaver i pausen. Indstillingen efter pausen var i hvert fald en helt anden.

Der blev skiftet et par erfarne spillere i pausen, og Ronas Colak havde efter godt fem minutter et hovedstød, som kunne have givet mål. Det kom så 8 minutter senere ved Oliver Algren-Petersen, som flot headede Emil Møllers indlæg i mål til 1-2. Avedøre var med og spillede langt bedre end i første halvleg.

Avedøre fik meget mere spil frem ad banen end i 1. halvleg, og man håbede på en udligning for hjemmeholdet. Men en ren foræring af Avedøres forsvar gav med et par minutter igen mål til BSF, og inden slutfløjtet blev det 1-4.

Ender som nr. 11

Lidt ærgerligt at tabe med tre mål, når indsatsen efter pause var klart bedre. Avedøre ender nu helt sikker som nummer 11 af de 14 hold i rækken og må håbe på, at resultater i 3. division kvalifikation, DS op- og nedrykning samt oprykning fra Sjællandsserie/Københavnsserie går Avedøres vej. Og så skal nummer 11 i Sjællandsseriens pule 2 helst ikke have flere point end Avedøre. Lidt svært at overskue lige nu...-

Den næste og sidste kamp i foråret spilles på lørdag den 10. juni kl. 14.00 på udebane mod Farum.