Avedøre-sejr i første testkamp

 Avedøre-sejr i første testkamp

Bagud 1-0 ved pausen, men så blev otte mand skiftet ind.

FODBOLD: Der var ikke mange nye i Avedøres trup i forhold til sidste efterår, da man startede ud i første træningsdyst mod Herstedøster. Kun Emmanuel Ikeocha var ny, og han kom til at sætte sit præg på kampen. Avedøre havde hele 19 spillere i kamp, selv om 7 stamspillere fra sidste år var skadede. Kun en spiller er stoppet og kun en ny spiller er kommer til i vinterpausen.

Herstedøster har haft mange ændringer, og Avedøre var da også ved at score allerede efter 2 minutter, hvor Martin ”Jern” Nielsen slap fri, men ikke fik bolden forbi målmanden. Avedøre var spilstyrende og havde bolden på egne fødder hele tiden. Men efter 13 minutter sendte man bolden direkte i fødderne på en modstander på egen banehalvdel. Og han løftede fornuftigt nok bolden ned over Emil Skjold Larsen. Så var Avedøre bagud 0-1, hvilket holdt til pausen, selv om Avedøre stadig var det dominerende hold.

Så skete der noget

Der blev skiftet 8 mand i pausen, og systemet blev lavet om fra 3-5-2 til 4-3-3. Det ændrede måske ikke så meget, men der kom gang i målscoringen. Alek Farhan Bakalarz sparkede en løs bold over mål i fri position efter hjørnespark, og efter 10 minutter kom scoringerne. Og det blev til 4 scoringer på kun 6-7 minutter!

Emmanuel Ikeocha blev nedlagt i feltet og sparkede selv sikkert bolden i mål på det efterfølgende straffespark til 1-1, og den samme spiller scorede også til 2-1 ved bagerste stolpe, hvortil bolden kom efter frispark fra Benjamin Snerle til Oliver Algren-Petersen, der headede bolden på tværs til den bagerste stolpe. Det blev også 3-1 til Avedøre ved Mads Zibrandtsen, der fra tæt hold kunne sende afleveringen fra Oliver Algren-Petersen i mål. Men elendigt forsvarsspil lige efter bragte Herstedøster tilbage i kampen med en scoring til slutfacit 3-2.

Avedøre burde have vundet meget større. Herstedøster havde kun tre afslutninger på mål. Men det blev til sejr til Avedøre i en kamp, hvor mange fik lidt kamp i benene, og holdet kommer helt sikkert til at se anderledes ud, når man starter på turneringen.

Den næste træningskamp spilles på lørdag den 3. februar kl. 12.00 på udebane mod B1908.

Foto: Den nye AIF-angriber Emmanuel Ikeoc, der også fik scoret.