Avedøre-sejr og håb om at holde top fire

Avedøre-sejr og håb om at holde top fire

FODBOLD: Avedøre var svag favorit i weekendens Sj.serieopgør mod Snekkersten, hvor det var vigtigt med de tre point, hvis man skal fortsat skal være med i top fire.

Hjemmeholdet startede også bedst, og allerede i det sjette minut kom føringsmålet. Martin ”Jern” Nielsen trak sig fri i venstre side og lagde bolden højt mod bagerste stolpe, hvor Nicklas ”Nicki” Antonsen kom styrtende og headede bolden i mål. Den fra landsholdstjeneste tilbagevendte Nassor Salim var tæt på at øge med et hovedstød efter et lille kvarter, men målmanden afværgede flot. Det blev dog alligevel Nassor Salim, der scorede til 2-0, da han efter et par spildte forsøg fra medspillerne, fik fat i bolden og resolut sparkede den i mål ude ved den ene opstander.

Men den farlige føring på 2-0 holdt ikke længe. Nicki Antonsen og Nassor Salim misforstod og tacklede hinanden på midten af banen, så et hurtigt modangreb førte til reduceringen for udeholdet.

Mange chancer

Efter pausen kom der flere chancer. Nicki Antonsen fik sendt bolden forbi et tomt mål, og 100-kampsjubilar Phillip Bo Henriksen havde et forsøg, som målmanden fik reddet til hjørnespark. Avedøre havde også en dobbeltchance, som ikke gav gevinst. Snekkersten måtte nøjes med et enkelt langskud i perioden frem til det 74. minut. Her fik Phillip Bo Henriksen et gult kort og 10 minutter i ”straffeboksen”. Det udnyttede Snekkersten til at få mere boldbesiddelse, og et kanonskud gik lige over Avedøres mål. I undertal lykkedes det endnu engang Nicki Antonsen at slippe fri, men trods afdribling af målmand og et tomt mål, endte bolden på den forkerte side af stolpen.

Så var det Snekkerstens tur til at spille i undertal, og Avedøre fik igen mere fat og kom til chancer. Indskiftede Mathias Nedergaard øgede til slutfacit 3-1, da han i sololøb mod målmanden sendte bolden sikkert i rusen. Han blev flot spillet fri af Nicki Antonsen, der headede et udspark til midten videre til den unge Nedergaard, der fik scoret sit første mål for klubben.

Tre gode point og en plads i top fire. I næsten alle kampe i efteråret er Avedøre startet godt, men hvor det efter pausen har været svært at score. Det kan være en tilfældighed, men det skal helst ikke blive til en dårlig vane.

Avedøres næste kamp spilles på lørdag den 28. oktober kl. 13.00 mod Rudersdal på udebane.

Foto: Mathias Nedergaard fik scoret sit første mål for Avedøre.