Avedøre sluttede med stort nederlag

 Avedøre sluttede med stort nederlag

Topholdet Bagsværd var klart bedre og vandt 4-0

FODBOLD: Det blev nøjagtigt så svært, som frygtet, da Avedøre mødte Sj.seriens tophold. Bagsværds var fra kampens start dominerende og pressede Avedøre. Det var ikke så mange store chancer, Bagsværd kom frem til, men de viste sig at være effektive på dem, der opstod.

Bagsværd kom også i front, da en høj bold på midten blev headet videre.. Emil Skjold Larsen måtte ud mod angriberen, men denne løftede flot bolden i en høj bue over AIFs målmand og i det tomme mål. Avedøre havde i denne periode svært ved de lange bolde ned gennem midterforsvaret, dog uden det kostede på målkontoen. Ronaz Colak fik sparket en bold hårdt i ansigtet og gik ned og måtte have hjælp. Efter kort tid måtte Colak lade sig udskifte med sløret syn og hovedpine, og Alek Farhan Bakalarz indtog pladsen i midterforsvaret.

I de sidste fem minutter af 1. halvleg skete der igen noget. Bagsværd kom på 2-0 ved Marc Nybo-Danielsen, og Emil Skjold Larsen begik kort tid derefter frispark/straffespark på en helt fri modstander. Bolden gik videre til en anden bagsværdspiller, der dog sendte bolden over det tomme mål. Dommeren havde givet fordel og dømte målspark, men dog et gult kort til målmand Emil Skjold Larsen for forseelsen og 10 minutter i straffeboksen. Jack Overby måtte tage handskerne på.

Bagsværd var i overtal og startede efter pausen med at ramme overliggeren og misbruge en stor chance. Man skulle dog helt hen til midt i halvlegen, før de øgede til 3-0. Først efter dette mål kom Avedøre i nærheden af Bagsværds straffesparksfelt. Gennem hele 1. halvleg havde der ikke været et eneste skud på Bagsværds mål. Men i den sidste del af kampen havde både Emil Møller et frispark og et skud, og specielt et par afslutninger fra Phillip Bo Henriksen var farlige. Det sidste efter godt forarbejde af Mathias Nedergaard, som fandt Phillip Bo, men Bagsværds forsvar kom i vejen for den gode afslutning på mål. Klart Avedøres bedste angreb gennem kampen. Bagsværds sidste mål til 4-0 sejren, blev sat ind på langskud.

Lidt status

Afslutningen på efteråret kunne være ønsket bedre, med kun 3 point i de sidste 5 kampe. Det var dog ikke i dagens kamp mod Bagsværd, man skal ærgre sig. Dertil var Bagsværd alt for gode. Jeg har set 10 kampe i efteråret, og Bagsværd har været det klart bedste hold,

Avedøres næste kamp spilles først lørdag den 23. marts kl. 14.00, hvor Frem Hellebæk på Sjællands nordkyst er vært for opgøret. 

Foto: Emil Skjold Larsen måtte give handskerne videre til Overby.

P.M.