Bådelaugets fremtid fortsat usikker

Bådelaugets fremtid fortsat usikker

Formand og medlemmer er gået igang med at kæmpe for at rejse penge til en ny bådebro

Selv om Kalveboderne er blevet omfattet af Naturrådets stormflodsområde, betyder det ikke, at medlemmerne af Hvidovre Bådelaug kan sænke skuldrene og ånde lettet op.

Så længe bådebroen ikke har været forsikret er der nemlig ikke noget at komme efter - uanset den førstnævnte ændring.

- Vi har undersøgt det med Naturrådet, men det forholder sig sådan, at når vi ikke har kunnet forsikre broen - ingen vil forsikre os - så er vi ikke omfattet af forsikring, siger Hvidovre Bådelaugs formand Leon Tilgaard.

Ryddet op

Formanden fortæller også, at weekenden er blevet brugt på yderligere oprydning efter stormfloden.

- Vi har brugt en del tid på at rydde yderligere op. Det viste sig, at en del var drevet ind i Mørtelrenden og hen på Hvidovre Strand. Så der har været to hold i gang i weekenden, så vi kan efterlade det hele i pæn stand, siger han.

Ydermere er Bådelaugets bestyrelse gået i gang med at undersøge muligheder for at skrabe midler sammen til, at genrejse foreningens bådebro.

- Vi har undersøgt, at det koster 1.200kr. at få en indsamlingstilladelse, men hvis vi kun får 700 kr. ind, så står vi endnu dårligere. Så nu undersøger vi crowdfunding, siger Leon Tilgaard.

Foto: Hvidovre Bådelaugs bro blev fuldstændig revet i stykker under stormfloden - og der er ingen hjælp at hente, selv om Naturrådets stormflodsområde er blevet udviddet til også at omfatte Kalveboderne.

key