Bailey samler ind til en hjertestarter

 Bailey samler ind til en hjertestarter

10-årige Bailey Anastazia Kjær Bested fra Hvidovre vil gerne gøre noget for at redde liv

Der er langt til den nærmeste hjertestarter, hvis man befinder sig nær Åmarken Station.

Derfor startede 10-årige Bailey for to uger siden en stor indsamling til en hjertestarter. Håbet er, at hun kan indsamle de 25.000 kr. det vil koste at få en hjertestarter op på huset på Brostykkevej 11.

For Bailey betyder det meget, hvis hun kan være med til at hjælpe andre.

- Det kunne være godt at have en hjertestarter her, så man kan hjælpe, hvis der sker noget, siger hun.

Baileys mor, Rie Bested forklarer, at familien fandt ud af, at der ikke er en hjertestarter i området. De er desuden selv medlem af Hjerteforeningen, fordi Bailey selv blev født som hjertebarn og i øvrigt i 2018 gennemgik en dobbelt hjerteoperation.

- Lige præcis her, er der lidt langt til en hjertestarter, og det her er et sted, hvor der kommer mange mennesker. Vi har en MC-klub i baghaven, et lokale der udlejes til konfirmationer, der er VUC og Åmarken - og så er der meget trafik her, så det giver rigtig god mening at have en hjertestarter her, siger Rie Bested.

Ud over at Bailey har oprettet en indsamlingsside hos Hjerteforeningen, opfordrer hun også til, at man kan donere pant til hendes indsamling. Panten kan stilles i kælderhalsen ved huset på Brostykkevej 11. key

Bailey Anastazia Kjær Bested håber på, at hendes indsamling ender med en hjertestarter her på husmuren på Brostykkevej 11.

red