Baileys indsamling gik godt - nu er der en hjertestarter på Brostykkevej 11

Baileys indsamling gik godt - nu er der en hjertestarter på Brostykkevej 11

På lørdag den 5. august kl. 12 indsamler Bailey og familien til hjertesagen

10-årige Bailey Anastazia Kjær Bested fra Hvidovre har samlet ind til at få sat en hjertestarter op på Brostykkevej 11.

Og det har hun gjort godt, for på kun 2,5 måned er det lykkedes hende at indsamle de 25.000kr. det kræver. Men indsamlingen de mange penge er ikke kommet uden hårdt arbejde, fortæller Baileys mor, Rie Bested.

- Vi lavede nogle opslag på de sociale medier, der har været en omtale i Hvidovre Avis og så har vi printet omkring 1.000 flyers, som Bailey har været ude med. En del af pengene har hun desuden samlet ind på flaskepant, omkring 7.000kr kr. Det er virkeligt mange flasker, så der har været en lille smule travlt, fortæller Rie Bested.

Som tidligere beskrevet her i Hvidovre Avis, er Bailey selv hjertebarn og hjertesagen er derfor noget, der ligger familien på sinde. Det betyder, at de ud over den nu opsatte hjertestarter på Brostykkevej 11 nu på lørdag, den 5. august, samler ind til hjertebørn. Indsamlingen foregår i motorcykelklubben på netop Brostykkevej 11 fra kl. 12.

- Vi har allerede fået rigtig mange donationer og præmier til vores tombola, og udover at man kan købe lodder på dagen, så vil der også være mulighed for at købe sodavand og pølser, fortæller Rie Bested.

Det er ikke første gang at familien samler ind til hjertesagen og derfor håber de også, at også dette år vil blive en succes og at rigtig mange vil lægge vejen forbi.

- Vi håber, at hele Hvidovre kommer forbi, siger Rie Bested.

Bailey Anastazia Bested Kjær har lagt et kæmpe arbejde i at samle ind til at få opsat en hjertestarter på Brostykkevej 11. På lørdag samler hun og familien desuden ind til Hjertesagen med en stor tombola på samme adresse.

key