Bob Dylan: Forever young?

 Bob Dylan: Forever young?

Fredag den 1. september kl. 20 fremfører Thomas Ulrik Larsen sit Bob Dylan koncertforedrag: Forever young? Det foregår i Strungesalen. Sidst Thomas Ulrik Larsen var på Risbjerggaard trak han fulde huse til hans fremførelse af Pink Floyds værk

Med en over 60 år lang karriere er der nok mange, der tager Dylan for givet eller har glemt nogle af hans hamskifter.

Thomas Ulrik Larsens koncertforedrag om Dylan gør holdt ved de steder, hvor sangskriveren knuste verdens billede af ham og gjorde præcis det, ingen forventede eller ønskede: Folk-musikeren, der satte strøm til hegnet i 1965. Den jødiske samfundskritiker, der blev genfødt kristen i senhalvfjerdserne. Bohemen, der kickstartede Farm Aid i 80’erne. Eneren, der pludselig blev bandmedlem i Travelling Wilburys. Sangskriveren, der overhalede romanforfatterne og modtog Nobels litteraturpris. En oplagt introduktion til Bob Dylan, hvor Thomas Ulrik Larsen udover at fortælle om Bob Dylan spiller flere af mesterens kendte og mere obskure sange.

Thomas Ulrik Larsen er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for bl.a. Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas musikskolelærer, guitarist og sangskriver. Thomas Ulrik Larsen er cand. mag i musikvidenskab og pædagogik fra Københavns Universitet med speciale i rockmusikanalyse og rockhistorie. Han er en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970’erne samt dansk rock fra samme periode.

Køb billetter á 80 kr. i døren eller via Kulturhus Risbjerggaard her: place2book.com/da/sw2/sales/ozd8wk9j89

eg.

Foto: Thomas Ulrik Larsen er klar!