Bygningsinvesteringer for millioner på Enghøj Gymnasium

Bygningsinvesteringer for millioner på Enghøj Gymnasium

Den lokale skole gennemgår en større renovering i sommerferien

Mens de fleste slapper af og holder sommerferie, skal der arbejdes igennem på Enghøj Gymnasium i Hvidovre. Gymnasiet får en større ”make-over” over sommeren, så bygningen og alle faciliteter er klar til et stort ryk ind af cirka 550 unge gymnasieelever til august.

Skolen blev bygget tilbage i 1973, hvorfor den nye ledelse nu investerer cirka 3,5 millioner i istandsættelsen, som skal “løfte” bygningen ind i 2024. Derudover kommer der også flere mindre bygningsinvesteringer i det kommende skoleår.

– Vi prioriterer pengene benhårdt på investeringer, der kommer eleverne til gode. Det er f.eks. i forhold til nye og tidssvarende studiemiljøer med nyt inventar. Bygningen får et løft, så man vil kunne mærke, at det bliver et nyt gymnasium, fortæller rektor Camilla Kofod, der glæder sig til at tage imod elever og medarbejdere til august.

Understøtter god trivsel

Der skal blandt andet laves betonrenoveringer, renovering af lofter og nyt led-lys, energirenovering med nyt CTS-anlæg og nye døre og vinduer, indkøb af inventar, der skal males samt laves delvis renovering af udenomsarealer med flere gangstier rundt om campus.

Derudover kommer der helt nye strømkabler og IT-infrastruktur, AV-udstyr, og kridttavlerne udskiftes til moderne whiteboards.

– Vi laver også et fælles forberedelsesområde og spiseområde for medarbejderne. Renoveringerne skal understøtte god trivsel for både medarbejdere og elever, afslutter Camilla Kofod.

Enghøj Gymnasium åbner dørene for første gang den 14. august for skolens nye elever.