Café HUSK med Bobby Molino

Café HUSK med Bobby Molino

Så skal der ”Rockes & Rulles” i Café Husk på Risbjerggaard

ÆldreSagen byder igen på live musik med Bobby Molino og hans musikere, der igen kommer på besøg i demenscaféen, søndag den 12. november kl. 14 på Risbjerggard, Hvidovrevej 243.

Det gamle Hvidovre band, Bobby Molino & NutRockers blev dannet tilbage i 1969 der med Bobbys utrolige stemme samt mange af ’de gamle’ drenge fra dengang, serverer de stadig musikken så rå og ægte, at man tror man er havnet i de ”go’e gamle dage” igen.

Bobby Molino & NutRockers, der nu i mere end halvtreds år har spillet go’ gammel uforfalsket Rock’nRoll’, kan med deres alsidige repertoire og ikke mindst numre man meget sjældent hører blive spillet og sunget ”live”, stadig give publikum en aha oplevelse af at være tilbage til ”dengang”, hvor man hørte sine ”klassikere” for første gang. Det gibber stadig så meget i fødderne og kroppen, at man må ud og danse enten i en vild jitterbug, eller bare stå og ”sjæle” til en af de mange skønne melodier.

I dag består bandet næsten alle sammen af den ’gamle’ besætning fra dengang. Bobby (lead vocal) og Arne Olsen (guitar), startede bandet i 1969. Søren Gettermann (piano) kom med fra 1975. Ulrik Stæger (bas) og Jørgen Henriksen (trommer) startede op i 1979. The NutRockers blev udvidet for få år siden med et ’nyt’ medlem, Steven Gettermann (sax m.v.), der har givet bandet nyt ungt blod og dynamik, ind i det musikalske udtryk.

– Så kig fordi Café Husk, og hør og syng med på nogle af de gamle ørehængere fra dengang, og samtidig vil der helt sikkert være mulighed for at få en swing-om eller to. Entré koster 100,- og billetter kan købes i indgangen, lyder opfordringen fra Café HUSK.

Foto: " Bobby Molino " står igen for musikken i Cafe HUSK