Carlsen solgt

Carlsen solgt

Fodbold: Hvidovre Fodbold er blevet enig med Superligaklubben Silkeborg om en transfer der sender midtbaneprofilen Fredrik Carlsen til søhøjlandet på en 4 årig aftale, oplyser klubbens sportschef Peter Lassen.

 

Det har længe været et spørgsmål om tid før at Hvidovre ikke længere kunne holde på en af 1. divisions absolut største profiler i Fredrik Carlsen som er et produkt at klubbens flotte akademiarbejde.

Sportschef Peter Lassen ser det også som et kæmpe skulderklap til hele klubben at man nu kan sende en af de helt åbenbare talenter videre..

-Vi er utrolig glade for at vi er blevet enige om at sende ”Carlo” til Silkeborg hvor jeg ikke er et sekund i tvivl om at han bliver en succes, fortæller Peter Lassen. – Netop i Silkeborg er jeg overbevist om at han kan fortsætte sin udvikling.

-Det er fantastisk den udvikling som knægten har været igennem, gennemsnitlig ungdomsspiller, men har så overskygget jævnaldrende talenter i større klubber, og kan han forsætte den udvikling, tror jeg han kommer på landsholdet.

 

Sportschefen understreger at man naturligvis gerne have beholdt Carlsen, men anderkender at en spiller med det talent ofte kun er til låns.

-Jeg ved der er mange, der synes vi skulle have holdt på ham. og jeg havde da elsket at han nåede 200 kampe for os. Men virkeligheden er jo en anden, og med det potentiale som ”Carlo” har, opstår der muligheder som vi ikke kan matche. Der har længe været interesse fra ind- og udland, så at vi første sender ham videre nu, viser hvor meget han har villet vores klub.

 

-Derfor har det også været vigtigt for os, at vi fandt den rigtige klub som han kunne udvikle sig videre i og det synes jeg vi har fundet i Silkeborg, som jeg jo kender en del til.

 Jyderne måtte punge ud

Lassen ville ikke sætte beløb på, men der er tale om en rigtig god økonomisk aftale.

 

- Nu kender jeg dem jo rigtig godt over i Silkeborg, så jeg ved det kommer til at gøre ondt når de trykker send på netbanken, griner Lassen. – Men jeg syntes, vi har fundet frem til en fin aftale. Vi har hele tiden vidst hvad vi mente Carlo var værd og uden jeg kan sætte beløb på, tør jeg nok sige af det er den største handel i klubbens nyere historie.

 

Skal gøre arbejder færdig

 

Det står dermed fast at Carlsen kunne har fem kampe tilbage i Hvidovre-trøjen og Lassen håber af han vil gøre dem mindeværdige.

 

-Nu har knægten jo femtiden på plads, så nu skal han hjælpe drengene og klubben med at gøre arbejdet færdig så vi forhåbentlig kan sige på gensyn til næste år, slutter Peter Lassen.

 

21 årige Fredrik Carlsen er et produkt af klubbens akademi, hvor han fik sin seniorstart på U23-holdet, og  på kort tid blev fast mand på Per Frandsen mandskab..

Carlsen og det øvrige Hvidovre-team spiller topkamp fredag hjemme mod Vejle.