Damen med de blå tænder

 Damen med de blå tænder

Musikalsk og sjov forestilling 26. oktober i Kometen – og nu med bar bagefter!

Nu genopstår kultfiguren damen med de blå tænder i en musikalsk forestilling. Figuren blev skabt af Mette Horn og Lotte Svendsen til TV-satiren Emmas Dilemma. Damen med de blå tænder fylder rundt, og det

skal selvfølgelig fejres med en udsøgt vinmenu i den gamle herskabslejlighed i Kongens København. På gæstelisten står rækken af venner og bekendte; livsvidner til damen med de blå tænders intense og kompromisløse færd som frontkæmper og sandhedssigerske i årtier.

Men intet forløber som planlagt under den stort anlagte middag, hvor afbuddene tikker ind, og kun selvransagelsen banker på døren. Ved sin side har damen sin tjenende åndsfælle, der – ud over at agere mundskænk og middagspianist – netop har oprettet en profil på Elitedaters. Sammen kæmper de sig gennem middagen i forsøget på at forstå, hvad der gik galt, og hvorfor det, vi plejer (the same procedure), ikke længere virker. For kan man genopstå i en sen alder, og hvem vil egentlig se én uden tøj på? Aftenen bliver, til stor irritation for ejendommens lydfølsomme persongalleri, højlydt, humørfyldt og våd. I en tsunami af rødvin reflekterer damen og hendes prygelknabe over livets store spørgsmål; blandt andet hvorfor det skal være så svært af få presset en brugt kartonvin ind i en flaskecontainer. Fra børn og fulde folk skal man som bekendt høre sandheden, og intet er for stort eller for småt til at komme på bordet, når damen med de blå tænder inviterer til rund fødselsdag. Mette Horn har tidligere medvirket i Folketeatrets De lystige koner, Den politiske kandestøber og Drengen, der ville være vægtløs. Mange forældre vil også kunne genkende hende som den pinlige mor i Max Pinlig. Torben Steno kender de fleste nok som journalist og politisk kommentator (Cordua & Steno), eller som musiker i Mik Schacks Hjemmeservice. Dramatiker Lotte Svendsen er blandt meget andet forfatter og instruktør bag Bornholms stemme og Max Pinlig. URPREMIERE, NY DANSK DRAMATIK. Som noget nyt, har Hvidovre Teater åben for baren efter forestillingen. Vi er stolte af, at vi i Hvidovre Teater, kan præsentere denne morsomme og musikalske forestilling “Damen med de blå tænder”, som spiller torsdag den 26. oktober kl. 19.30 i “Kometen”, Hvidovrevej nr. 280. Du kan trygt skynde dig, at købe billet enten på tlf. 36 49 66 06 onsdag og torsdag ml. kl. 10-15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk; du kan også prøve at tage chancen, og komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet.