De lokale virksomheder inviteres til nytårskur og "Nytårsraket-hædring"

 De lokale virksomheder inviteres til nytårskur og "Nytårsraket-hædring"

Fire virksomheder er nomineret til arrangementet i Kulturhus Risbjerggaard den 9. januar

Hvidovre Kommune afholder hvert år i januar nytårskur for Hvidovres virksomheder, samarbejdspartnere og venner af huset . Til nytårskuren uddeles også erhvervsprisen 'Nytårsraketten' til en lokal virksomhed eller erhvervsperson i Hvidovre, der har gjort sig særligt positivt bemærket og gjort en ekstraordinær indsats i årets løb.

Arrangementet finder sted tirsdag den 9. januar fra kl. 15.30 til 17.30 i Strungesalen i Kulturhus Risbjerggaard, og der er sendt indbydelser ud til de erhvervsdrivende og samarbejdspartnere. Skulle nogen ikke have fået indbydelsen, kan tilmelding stadig foretages indtil den 8. januar på zlb@hvidovre.dk eller tlf. 3639 3049.

Hvem bliver det?

Der er især spænding omkring årets erhvervsprisen "Nytårsraket"-hædringen. Erhvervskontaktudvalget har indsnævret de 9 indstillede virksomheder til fire nominerede.

Det er Hvidovre Erhvervsnetværk - Erling Kristiansen fra Skousen, Tonny Garlin fra Hellbrandt Trykcenter og Thomas Stryhn fra Hvidovre Volleyball Klub nomineres for deres lokale engagement og deres utrættelige arbejde med at initiere og etablere Hvidovre Erhvervsnetværk.

Biodiversitetsnetværket på Avedøre Holme - nomineres for deres arbejde med den grønne omstilling. 19 virksomheder i erhvervsområdet Avedøre Holme er gået sammen om at styrke naturen og dyrelivet i området.

Junglerun - nomineres for deres arbejde med at skabe udvikling lokalt. Junglerun er en lille lokal Hvidovre virksomhed, der er specialiseret i at skabe sunde aktive oplevelser sammen – for familier og børn.

OHL Logistics - nomineres for deres arbejde med den grønne omstilling. I forbindelse med etableringen af deres nye logistikhal på Avedøre Holme har OHL fået monteret et 284,76 kWp (254.000 kWh/år) solcelle-anlæg på taget.

Vinderen afsløres ved Nytårskuren. - Vi håber på stort fremmøde og glæder vi os til at ønsker godt nytår og sammen se tilbage på det forgangne år – og ind i spændende 2024, siger borgmester Anders Wolf Andresen og kommunaldirektør Jakob Thune.

Foto: Borgmester Anders Wolf Andreen og kommunaldirektør Jacob Thune byder igen velkommen til Nytårskur.