De to søstre laver igen loppemarked

 De to søstre laver igen loppemarked

Inviterer indenfor i Lille Friheden på søndag

Igennem de sidste par år, har to lokale søstre arrangeret store indendørs loppemarkeder i Lille Frihedens aktivitetslokaler med mange besøgende fra lokalområdet. Og de åbner nu dørene igen på søndag den 3. marts.

– Vi har opdaget, at de lokale her i byen er glade for vores loppemarkeder, ligesom vi har stand lejere og gæster der kører helt fra både Nordsjælland og Køge for at gøre et godt køb eller sælge ud af deres fine brugte sager, fortæller Bonnie Jensen, den ene af søstrene.

– Det er jo oppe i tiden at genbruge og at lade vores ting og sager cirkulere og skifte ejermand, når vi selv ikke har brug for det længere. Det giver rigtigt god mening, ikke mindst for vores miljø og selvfølgeligt også for pengepungen. Det er jo rart at få lidt lommepenge til nye (brugte?) fine ting, og den der køber brugt, køber billigt, og hvis varen er passet godt på, er det jo ligesom at få nyt.

– Loppemarkedet var dengang vi startede, egentligt bare tænkt som en enkelt dag vi ville få ryddet op i vores egne gemmer. Men vi havde så stor efterspørgsel på standene, så vi bookede lokalet en dag mere, og en mere osv.

Man kan opleve det indendørs loppemarked selv, søndag den 3. marts, hvor søstrene og alle deres loppe-standsejere åbner dørene for besøgende fra kl. 9-15.