De tog guldmedaljer

  De tog guldmedaljer

Flot resultat af Hvidovre Volleyballs U-15 drenge

VOLLEYBALL: Ved U15 DM i volleyball forleden tog Hvidovre Volleyball Klub afsted med et drengehold, som på forhånd blev set som en af favoritterne efter en nylig sejr til Sjællandsmesterskaberne, og top fire placeringer til alle store turneringer i løbet af sæsonen. Derfor havde drengene selv også høje ambitioner, og det var klart for alle at målet var at tage guldet med hjem.

Lørdagen bød på meget blandet spil, hvor der var både gode og mindre gode takter på banen, og derfor sluttede dagen desværre også med et nederlag i gruppefinalen til VK Vestsjælland. Det betød at holdet om søndagen måtte det tidligere op for at spille en kvartfinale. Her blev det tydeligt at mange af DM-nerverne fra om lørdagen var blevet rystet af, hvilket betød at kvartfinalen blev vundet i sikker stil. I semifinalen stod Hvidovres drenge over for et meget stærkt Farum-Holte hold. Det blev en tæt affære, hvor kampen mange gange så ud til at kunne tippe i begge retninger, men efter en af de bedst spillede kampe hele sæsonen kunne Hvidovre trække sig sejrrigt ud af kampen og se frem til finalen.

Starten af finalen præget af at mange af nerver, hvilket også betød at man måtte se DHV Odense tage første finale-set rimelig sikkert. Hvidovre fik dog kæmpet sig tilbage efter en stærk mental kamp med sig selv, og kunne efter tre set lade sig fejre som guldvindere.

Udover pokalen, medaljerne, og hæderen, fik drengene også hevet to Dream-Team priser med hjem. De gik til diagonalen Filip Olszewski, og kanten Elias Højer Broge som også er holdets anfører.

Guldholdet ved præmieoverrækkelsen. (Foto: Søren Sonne Larsen)

Af Maja Kirkegaard Larsen