De tre musketerer

De tre musketerer

Hvidovre Teaterforening byder på den morsomme forestilling på lørdag

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas' klassiske fortælling "De tre Musketerer" rummer det hele.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D'Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Forestillingen tilsættes kendte hits fra opera, oprette og musical. Det bliver en aften med rablende humor og masser af komik. En for alle - alle for en - og tre for en tier. Figaros udgave af de tre musketerer - frit efter Alexander Dumas roman.

- Vi glæder os allerede! Vi er stolte af, at vi i Hvidovre Teater, kan præsentere denne Figaros crazy forestilling “De tre musketerer”, som spiller lørdag den 22. april kl. 19.30 i “Kometen”, Hvidovrevej nr. 280. Du kan trygt skynde dig, at købe billet enten på tlf. 36496606 onsdag og torsdag ml. kl. 10- 15, eller på hjemmesiden hvt.billetexpressen.dk; du kan også prøve at tage chancen, og komme i døren en 1/2 time før forestillingen og købe billet. Vi mødes på “Kometen”, siger Peter Thybo fra teaterforeningen.