Decembers hyggeligste julemarked i Avedørelejren

Decembers hyggeligste julemarked i Avedørelejren

På søndag er der traditionen tro igen julemarked

På søndag den 10. december vil det ose af julestemning i Avedørelejren, når Cirkusmuseet og Forstadsmuseet afholder julemarked kl. 10-15. Her kan du gå på opdagelse i over 70 stader med alt fra det fineste kunsthåndværk, julepynt, fristende lækkerier, hjemmelavet gløgg og æbleskiver til salg af juletræer, lokal øl og meget mere.

Markedets stadeholdere er en god blanding af lokale erhvervsdrivende, kunsthåndværkere og dygtige håndarbejdsentusiaster, der i kombination med de mange underholdende indslag og de fristende mad- og snackboder, giver et rigtig hyggeligt marked med produkter af høj kvalitet:

- Igen i år har der været en overvældende interesse for at booke stader på julemarkedet, og der er en rigtig god chance for, at man kan få indkøbt mange af dette års julegaver, værtindegaver og mandelgaver blandt de mange boder, hvor der virkelig er noget for en hver smag, fortæller kommunikations- og publikumsansvarlig Signe Hoffmeyer.

Julemarkedet byder dagen igennem på underholdning for hele familien. På pladsen optræder Cirkus Aroma i form af multiartisten Astrid Søndergaard, som især er kendt for sine flotte ildnumre. Øjvind Ougaard og Jonna Glifberg vil underholde med anderledes fortolkninger af både gamle klassikere og nye pophits fra den danske sangskat. Øjvind Ougaard er bl.a. kendt for sit mangeårige makkerskab med ”Monrad & Rislund” og har i en årrække bl.a. været kapelmester i Zirkus Nemo. Julen bliver sunget ind af Copenhagen Barbershop Chorus, der er et af Danmarks bedste barbershop-kor, og selvfølgelig får markedet også besøg af julemanden. På pladsen kan både store og små gæster gi’ den gas i børneteltet, hvor der er fri cirkusleg under kyndig vejledning af Cirkusmuseets artist.

Fra julemarkedet i Avedørelejren kan du gratis køre med Regnbuens hestevogn til Quarks julemarked, hvor der også vil være en masse julede aktiviteter for hele familien.

Der er gratis adgang til alle dele af markedet, og i dagens anledning også fri entré på Cirkusmuseet, hvor du bl.a. kan komme på nissejagt.