DET ER IKKE KOMMUNENS FLISER

DET ER IKKE KOMMUNENS FLISER

VEJ & PARK med svar om fliser på Sognegårds Allé

LÆSERBREV: En opmærksom borger har her i avisen spurgt ind til to efterladte og seks knækkede fliser ved en affaldsø på Sognegårds Allé.

De to fliser, som ligger ved affaldsøen, tilhører boligforeningen Lejerbo. Fliserne stammer formodentlig fra dengang boligforeningen etablerede området omkring affaldsbeholderne. Da fliserne er ikke kommunens, og da de ligger på boligforeningens areal, har vi ikke lov til at fjerne dem.

I forhold til de knækkede fliser på fortovet tyder det umiddelbart på, at fliserne er blevet ødelagt af den arbejdskørsel, som er i området. Men da vi ikke mener, at de knækkede fliser udgør en særlig risiko for fodgængerne, giver det bedst mening at vente med at skifte fliserne, til arbejdet er ovre. På den måde risikerer vi ikke, at fliserne bliver ødelagt af arbejdet en gang til.

Det er en stor hjælp for kommunen, når du som borger giver os et tip, hvis du oplever noget som dette. Med appen Giv et praj kan man tage et billede, at det, du mener, kommunen skal gøre noget ved. Herefter registrerer din telefon, hvor i kommunen billedet er taget. Og efter det har du mulighed for med dine egne ord at uddybe, det som billedet viser.

Venlig hilsen

Vej og Park,

Hvidovre Kommune