Det sker i weekenden: Stort indendørs loppemarked

Det sker i weekenden: Stort indendørs loppemarked

Hvidovre Lions inviterer igen til loppemarked i Kometen - på lørdag og søndag - om søndagen kan du få vurderet dine skatte hos Auktionshuset.com eksperterne

Hvidovre Lions afholder igen stort loppemarked i Kometen i den kommende weekend den 24.-25 februar, med gratis entré for publikum.

Allerede et par måneder før Lions Hvidovres loppemarkeds afholdelse kunne man melde alle stande udsolgt. Til det store indendørs loppemarked i Kometen vil der derfor være et bredt udvalg af brugte varer, og der bliver rig mulighed for at gå på jagt blandt de cirka 50 stader for at finde lige netop det, man ikke kan undvære.

- Vi har besluttet, efter sidste års store succeser med indendørs loppemarked, at prøve igen i år, siger præsident i Lions Hvidovre Suzette Reenmers. - Vi har derfor igen stablet et stort indendørs loppemarked på benene med cirka 50 stande, som vi håber at borgerne vil tage godt i mod og komme og besøge. Alt overskud fra vores lokale aktiviteter, såsom nytårskoncerten, foredrag, og loppemarked, går jo ubeskåret til forskellige projekter lokalt, nationalt og internationalt.

Få vurderet dine skatte

På søndag den 25. februar fra klokken 11-14 kommer der to vurderingseksperter fra Auktionshuset.com og afholder vurderingsarrangement. Her kan man komme og få eksperterne til at vurdere, hvad et stykke design, smykke eller kunst er værd. Medbring kunst, sølv, keramik, porcelæn, smykker, ure med mere – det er ganske gratis - dog kun 3 stk pr. person.

Baren er åben i hele åbningstiden, og her kan købes kaffe, kage, drikkevarer samt lidt godt til børnene til en rimelig pris.

Loppemarkedet finder sted i Kometen i weekenden den 24. og 25. februar - lørdag fra kl. 10-15 og søndag fra kl. 10-15.

Hele overskuddet ved Lions aktiviteter går ubeskåret til hjælpearbejde blandt medmennesker, der trænger til en hjælpende hånd.