Det sker på fredag: Kultur Hvidovre Avis 10 år med ”gårdmusik”

Det sker på fredag: Kultur Hvidovre Avis 10 år med ”gårdmusik”

Avedøre Kirkes gård slår igen dørene op for en hyggelig sommerfest med udendørskoncert

På fredag den 9. juni kl. 18.00 er der igen en enestående mulighed for at opleve Avedøre Kirkes arrangement Musik i Gården!

I 2013 forsøgte kirkens organist Wents Reinbergs, som selv har 20-års jubilæum i kirken, sammen med kirkens personale at skabe en fest for de lokale i kirkens gård. Siden da har der været udendørskoncerter med utallige pop, rock og jazzbands fra Hvidovre – Wondercovers, Jan Brown & WhoKnows, bluegrassband med Arne Sørensen, kosmisk country med ”Three Bills” og mange andre. Denne gang er der sommerjazz med Hvidovrepigen -Ida Hur Laursen.

”Sommerjazz med IDA”

Bandet spiller instrumental standard jazz som alle kan være med på! Deres repertoire byder på navne som Miles Davis, Joe Henderson og Wayne Shorter. Gode melodier, lækre improvisationer og en god stemning vil uden tvivl præge aftenen. Der skal nok blive mulighed for at lufte danseskoene, såvel som blot at lytte til, og nyde noget skøn musik.

Musikere er pianist Marcus Ørum Palsbøll, trommer Johannes Wiberg, kontrabas Elias Julius Binggeli, saxofonist Ida Hur Laursen. Ida til dagligt går i 3.G på Sankt Annæ Gymnasium, hvor hun er super optaget af musik på alle mulige måder. Derudover synger hun i Avedøre kirkes pigekor og spiller i forskellige bigbands.

Bandet håber, at alle får en hyggelig eftermiddag sammen.

Alle medvirkende og arrangører håber, at rigtig mange vil finde vej til koncerten. Der vil blive mulighed for at købe forfriskning og drikkevarer. Overskuddet fra salget går til sognets Menighedspleje.

Musik i gården er samtidig en enestående mulighed for at opleve og blive kendt med Avedøre Kirke på en venlig og indbydende måde.

Den næste Musik i gården arrangement er fredag den 4. august.

Så tag en god ven under armen og nyd solen, de gode omgivelser og den skønne musik fredag den 9. juni til musik i gården. Der er gratis adgang!