Djukic forlænger

Djukic forlænger

FODBOLD: Efter et forhandlingsforløb på over et halvt år er det nu lykkedes for Hvidovre sportschef Peter Lassen at forlænge med keeper Filip Djukic.

– Jeg er en lettet mand. Vi har haft mange snakke igennem et halvt års tid, hvor der ikke har været tvivl om, at vi gerne ville hinanden. Udfordringen har været at overbevise Filip om, at vi havde den bedste pakke for ham. Det er jo ingen hemmelighed, at han kunne have valgt en sportsligt eller økonomisk højere hylde end det, vi kunne tilbyde, siger Lassen.

Et vigtigt signal

Sportschefen ser også forlængelsen som et vigtigt signal udadtil om hvor klubben står i øjeblikket.

– At Filip til sidst fulgte sin mavefornemmelse og bliver hos os, synes jeg siger meget om, hvor vi er i dag som hold og klub. Det er i min verden et kæmpe signal, at vi kan holde på vores mest ombejlede profil. Udover at være en dygtig målmand er der jo ingen tvivl om, at han også har et stort hjerte for klubben, som vi også ser gengældt blandt vores fans. Han er nok lidt en fanfavorit.

Filip Djukic havde en fremragende sæson, hvor han blev kåret til årets spiller ved den sidste hjemmekamp mod Lyngby og udtaget til Montenegros A landshold.

Første testkamp for Djukic og co. bliver den 29. juni ude mod svenske Mejlby.

ka-ma