Dobbelt oprykning

 Dobbelt oprykning

Friheden fejrede oprykningen til serie 1 med 3-1 sejr over rivalerne fra Rosenhøj

FODBOLD: Der er gang i oprykningerne i byen Hvidovre, hvor Friheden i weekenden fejrede at både 1. og 2. holdet rykker op til henholdsvis serie 1 og serie 3.

2. holdets oprykning kom i hus efter en overbevisende 7-0 sejr over Greve Fodbold, mens 1. holdet nedelagde rivalerne fra Rosenhøj BK i sæsonens sidste opgør hjemme på Strandmarkens Fritidscenter.

Friheden kom på sejrskurs allerede efter 8 minutter, da Marco Valentin Olsen slog bolden ind i feltet til Magnus Sahner Sørensen der gjorde det til 1-0.

Det var Friheden der var de dominerende i opgøret, selvom Rosenhøj og Simon Becker gjorde en stor indsats for, at holde Friheden og specielt Magnus Gade Jensen fra de helt store chancer. Men kort før pausen gik den så ikke længere, da bolden blev sendt ind i feltet til Bjørn Jensen der headede på tværs til en helt fri Magnus Gade Jensen der sparkede 2-0 målet i kassen.

Friheden startede 2. halvleg med en mand i overtal efter et gult kort til Rosenhøj. Det formåede man dog ikke at udnytte og i stedet var det gæsterne der fik reduceret til 1-2.

Mere havde Rosenhøj ikke at byde ind med og der stod Friheden på resten af opgøret. Et kvarter før tid kunne Friheden så endelig sikre sejren da Bjørn Jensen igen kom til baglinjen og sendte bolden ind i det bageste område til indskiftede Emil Drewes der flot sparkede en 3-1 scoring i mål.

Det blev også kampens resultatet og ved dommerens slutfløjt kunne jublen bryde ud blandt de mange fremmødte tilskuere og spillere.

Friheden tager dermed turen op i serie 1, mens Rosenhøj også i den kommende sæson spiller i serie 2.

I aften onsdag den 14. juni kl. 19.00 spiller BK Friheden - Fr.sund IK (SM-semifinale serie 2) på Strandmarkens Fritidscenter.

 

 

ka-ma