Dramatik og røde kort da Avedøre vandt i overtiden

 Dramatik og røde kort da Avedøre vandt i overtiden

Vigtig 2-1 sejr på hjemmebane mod Espergærde

FODBOLD: Det blev en nervepirrende afslutning på Avedøres Sj.seriekamp mod Espergærde i Zebrafolden i fredags. Tilskuerne var ved at affinde sig med et uafgjort resultat, da Espergærde fik sendt bolden i netmaskerne bag Avedøres målmand, da der manglede kun 4 minutter. Men målet blev korrekt annulleret for offside. Espergærde-spillerne brokkede sig, og det samme gjorde lederne på bænken. Da kampen gik ind i overtiden begik Espergærdes Frederik Roepstorff frispark på hjemmeholdets Nassor Salim. Dommeren takserede forseelsen til et gult kort og 10 minutter i undertal for udeholdet. Nu var Espergærdes lederstab oppe i det røde felt igen, og det blev ikke mindre af, at Avedøre straks efter bragte sig på 2-1 ved Martin Overby Nordentoft, der sparkede Kim Gurskovs aflevering i mål.

Efter kampens afslutning var en leder fra udeholdet kommet helt op i det røde felt, og dommeren viste ham det røde kort for upassende sprogbrug.

Bagud ved pausen

1. halvleg var uden de store chancer til holdene. Inden den halve time var spillet bragte Frederik Roepstorff Espergærde foran på et direkte frispark uden for feltet.

2. halvleg startede bedre for Avedøre. Anton Holm udlignede med sæsonens andet mål til 1-1 på et hovedstød efter frispark af Emil Møller. I de efterfølgende 5 minutter ramte Nordentoft i oplagt scoringsposition stolpen med et hovedstød, og Nassor Salim slap fri, men sendte den store chance forbi målet. Med lidt større kynisme kunne Avedøre have afgjort det hele i den periode.

Et gult kort til Ronaz Colak efter 77 minutter gav dog Espergærde chancen for at score på det efterfølgende frispark. Men det blev misbrugt. Espergærde havde nok bolden mest i perioden, hvor Avedøre var i undertal, men det førte ikke til andet end det annullerede mål som beskrevet. Og derefter kom så den dramatiske afslutning.

Der var 175 tilskuere omkring banen til fredagskampen i sensommersolskin og med hoppeborg til de mindste samt fredagsbar til de lidt ældre.

Avedøres næste kamp spilles på lørdag den 16. sept. kl. 11.00 ude mod Roskilde.

Foto:Kampens målscorer Martin Nordentoft