DS-hold på 1. pladsen efter flot premiere

 DS-hold på 1. pladsen efter flot premiere

HIFs unge hold startede med 4-0 sejr

FODBOLD: En udsat kamp mod NB Bornholm betød, at Hvidovres U23 mandskab tyvstartede sæsonen et par dage før de øvrige hold i Københavnsserien. Hvidovre gik på vinterferie på 3. plads, en kamp færre end de øvrige tophold og to point op til førstepladsen. En sejr i den udsatte kamp mod NB Bornholm ville dermed sende Hvidovre til tops i rækken.

Det var et meget ungt mandskab, som træner Mogens Bruun sendte på banen lørdag eftermiddag, der var for en gang skyld kun målmand Anders Ravn fra Superliga truppen til rådighed, hvilket ikke just trak aldersgennemsnittet op.

Ingen hjælp fra ligaholdet

De unge drenge lod sig dog ikke mærke af den manglende ”Superliga hjælp” og efter bare 13 minutter udnyttede Benjamin Meibom et hjørnespark til at sende Hvidovre på sejrskurs.

Med et kvarter igen af første halvleg fik Hvidovre sat tingene på plads, da Christian Kok udnyttede et oplæg fra Frederik Grundwaldt og gjorde det til 2-0. Få minutter senere kom Benjamin Meibom på tavlen igen, da han fra 11 meter pletten fik sparket Hvidovre på 3-0.

Efter 36. minutter var det Christian Koks tur til at blive dobbelt målscorer, da han fik headet et indlæg fra bror Christoffer Kok til pausestillingen 4-0.

Anden halvleg blev ikke den samme målfest, hvor bornholmerne fik lukket af og Hvidovre måtte ”nøjes” med de fire mål fra første halvleg til at erobre førstepladsen.

Måske var det meget fornuftigt at trække håndbremsen lidt, da der allerede torsdag venter endnu en hjemmekamp for U23 holdet, der kl. 14.00 tager imod Union og en mandag venter igen NB Bornholm i det omvendte opgør.

Foto: Her bliver der scoret til 1-0!Foto: Ole Mik

ka-ma