Du kan stadig nå at komme til nytårskoncert

 Du kan stadig nå at komme til nytårskoncert

De sidste 26 billetter sælges nu fra Hvidovre Avis

For første gang i 20 år meldes der ikke totalt udsolgt til årets traditionsrige nytårskoncert i Hvidovre Medborgerhus/Kometen her en måned før arrangementet finder sted torsdag den 4. januar kl. 19.00. Der er dog kun 26 af de 520 siddepladsbilletter tilbage.

-Selvfølgelig vil vi gerne have udsolgt, som vi plejer, så de sidste billetter kan købes eller bestilles på Hvidovre Avis` kontor, Hvidovrevej 301 - eller på tlf. 28 35 12 87 eller 22 53 53 65, oplyser Hvidovre Lions arrangementchef Per Katzelson. - Billetprisen er kr. 375,- for nummereret siddepolads til koncerten, samt champagne og kransekage i foyeren forinden.

Et flot program

Foruden det 16 mands store Promenadeorkester under ledelse af Bjørn Hyrup, kan man glæde sig til en koncert med tre kendte stjernesolister. Topnavnet for mange er utvivlsomt Anders Blichfeldt, der næppe behøver nærmere præsentation. Han har haft en fantastisk solokarriere, med optræden over hele landet og i TV, efter han sagde farvel som primus motor i gruppen ”Big Fat Snake”. Man kan også glæde sig til den kendte sangerinde og skuespiller Kaya Brüel, der har haft stor succes i en række operaer og ikke mindst musicals bl.a. Hair, Laser og Pjalter og senest i Atlantis, ligesom mange husker hende fra TV-udsendelserne med Ole Kibsgaard. Med sit soloalbum satte hun en fantastisk rekord med 80.000 eksemplarer. Sidst – men absolut ikke mindst – imødeser man medvirken af den fantastiske sopran Frederikke Kampmann, der på det seneste har haft en glorværdig karriere i udlandet, først og fremmest i Wien, hvor hun har sunget en række hovedpartier.

Foto: Promenadeorkestret spiller igen op til en festlig nytårskoncert i Kometen

m