Efterårsferien i fuld gang: Stadig mange aktiviteter i Cirkusmuseet

Efterårsferien i fuld gang: Stadig mange aktiviteter i Cirkusmuseet

Oplev bl.a. et af Danmarks største artisttalenter

Der er fart over feltet når Jonathan Bendtsen, en af Danmarks største artisttalenter, gæster Cirkusmuseet i Avedørelejren i denne uge. Man kan stadig nå at deltage i efterårsferiens mange aktiviteter, der kan give hele familien en fuldfed oplevelse på museet.

Jonathan Bendtsen er i den grad alsidig og kaster sig gerne over diabolo, akrobatik, teeterboard (vippebræt), jonglering eller det såkaldte CYR-hjul, som er en stor ring på størrelse med et menneske. Alle discipliner kan han til perfektion, men særligt CYR-hjulet tager kegler, når Jonathan i et afsindigt tempo på elegant, og til tider komisk, vis lader sig fragte rundt i manegen vha. ringens bevægelser. Museumschef Mikkel Knudsen fortæller:

– Vi er virkeligt glade for at kunne præsentere Jonathan Bendtsen på museet, da hans talent og evne til at nå sit publikum er eminent...

Forestillingen spiller hver dag kl. 11 indtil på fredag den 20. oktober.

Prøv selv kræfter med cirkus

Efterårsferien giver dig også mulighed for selv at træde ind i manegen, hvor du kan prøve at gøre Jonathan kunsten efter eller udfordre hele familien på line, i trapez eller noget helt tredje. Cirkusleg finder sted mandag til fredag kl. 12.30-14.30 i ferien samt søndage fra kl. 10.30-12.

Kom ned i gear

Har du brug for lidt roligere sysler kan familien slå sig ned på museets Kreative Værksted, hvor alle remedier står til rådighed til at lave fine cirkuscollager eller din egen klovnehat. Du kan også opleve museets udstilling på en anderledes måde med museets ”Tip 10 rigtige” med præmier til alle deltagende børn, hvor du vil få øjnene op for nye detaljer blandt de smukke kostumer og specielle rekvisitter.

Fodboldspillende hunde

Du kan også opleve museets nye udstilling om den berømte familie Dubsky og ikke mindst deres fodboldspillende hunde, der i adskillige årtier begejstrede publikum i alverdens maneger.

Der er således rig mulighed for at hele familien kan få sig en oplevelsesrig dag på Cirkusmuseet her i efterårsferien.

Man kan læse mere om program og billetkøb på museets hjemmeside cirkusmuseet.dk