Ejendomsmægler og fodbold-støtte

Ejendomsmægler og fodbold-støtte

Bøje Sandgaard runder de 85 år

På tirsdag den 10. oktober kan en kendt Hvidovreborger, ejendomsmægler E. Bøje Sandgaard, Vestkærs Allé 2, fejre 85 års fødselsdag.

I mere end 40 år var han en af Hvidovres mest markante ejendomsmæglere. I sin lange karriere er dog Bøje ”stoppet op” et par gange og har afhændet sine forretninger, men der er sjældent gået flere måneder, før han har været på farten igen – et nyt sted og med det sædvanlige jyske gåpåmod og salgstalent. De senere år har han dog slappet lidt af, hygget sig med familien og fundet ud af at nyde livet med andre aktiviteter, rejser og ikke mindst fodbold, hvor han vel nok har været en af den lokale klub HIFs bedste støtter.

Men lidt businessaktivitet er der givetvis stadig med hans firma ”B.S.Invest”.

Start som mejerist

Bøje, der er født i det uldjyske, har prøvet lidt af hvert, inden han som 21-årig kom ind i branchen som medarbejder i et boligudlejningsbureau på Spurvehøjvej i Hvidovre, skønt han har en helt anden uddannelse, nemlig som mejerist. Han arbejdede senere på isfabrik, reservedelslager og som laborantassistent.

I 1962 startede han for sig selv, og i årenes løb har han fra forskellige adresser på Hvidovrevej, drevet et af byens største ejendomsmæglerfirmaer. I en periode havde han 16 medarbejdere og to salgskontorer, men solgte så firmaet med den klausul, at han i en årrække ikke kunne drive sin virksomhed fra en adresse i Hvidovre. Der gik dog ikke lang tid, før han åbnede ejendomsmæglerfirma i Vanløse. Han havde imidlertid stadig mange kunder og kontakter i Hvidovre, og i 1997 vendte han tilbage, idet han købte hjørneejendommen Hvidovrevej 94, hvor han bl.a. havde fornøjelsen at kunne markere sit 40 års branchejubilæum.

Bøje Sandgaard har i alle årene deltaget aktivt i det lokale foreningsliv, bl.a. i Hvidovre Fugleskydningsselskab, hvor han bl.a. har haft kongeværdigheden. Men også inden for idrætten har Bøje medvirket både som sponsor og leder. I en årrække var han således bestyrelsesmedlem i Hvidovre Fodbold, A/S, ligesom han været knyttet til Hvidovre Badminton Club både som aktiv og sponsor.

Foto: Bøje Sandgaard – stor støtte for HIF, og var personlig sponsor for Kim Aabech.

-m