En hel uge med gratis teater

En hel uge med gratis teater

Hvidovre Teaterfestival løber af stablen i næste uge

Hvidovre Teaterfestival er en uge med spændende teateroplevelser for hele familien. Festivalen er et gratis tilbud for børn og unge, der ønsker at udforske teaterkunsten og opleve magien på scenen. Festivalen løber fra lørdag den 27. april og frem til den 5. maj med daglige teatertilbud.

Programmet inkluderer en række udvalgte forestillinger som forestillingen 'GRO' for børn fra 3-6 år. 'GRO' er en interaktiv forestilling, der inviterer de yngste til at udforske naturen gennem musik og bevægelse. For børn fra 5 år er der 'KiK - KØN I KROP', en tankevækkende forestilling om køn og identitet. Og for børn fra 6 år er der 'NOMERNE', som lige har fået Danmarkspremiere på Teater Vestvolden og den første teaterforestilling baseret på det populære Nomerne-univers.

Workshops

Ud over en masse forestillinger, vil der også være spændende workshops på festivalen. På ‘WORKSHOP MED NOMERNE' kan børn deltage i kreative aktiviteter inspireret af forestillingen. Der vil også være 'WORKSHOP MED HVIDOVRE TEATERFESTIVAL', hvor børn kan designe deres egne teatermasker under vejledning af erfarne kunstnere.

Mere end en festival

Hvidovre Teaterfestival er mere end bare teater - det er en uge med fællesskab, kreativitet og læring. Tag del i en vigtig debat om børn og unges udfordringer og nyd en uforglemmelig teateroplevelse sammen med dine nærmeste. Hvidovre Teaterfestival præsenteres af Teater Vestvolden i samarbejde med HvidovreBibliotekerne og Kultur & Fritid i Hvidovre Kommune. Læs mere om Hvidovre Teaterfestival og bestil billet på festivalens hjemmeside hvidovre-teaterfestival.dk eller teatervestvolden.dk. Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en eventyrlig uge fyldt med teatermagi på Hvidovre Teaterfestival!