EN MASSE BUSSER KØRER TIL SKOLEN

EN MASSE BUSSER KØRER TIL SKOLEN

Lidt for egoistisk af skoleforældrene at kritisere bus 134-ruten, mener B.J:

LÆSERBREV: Den forholdsvis nye lokale buslinje 134, der kører fra Hvidovre S-station til Frihedens S-station ca. 10 gange om dagen, og bl.a. kommer ud i "kanterne" til Rebæk Søpark, Torvet. Aktivitetscentret i Hvidovregade, plejecenter Krogstenshave, Risbjergskolen, Åmarken/Kystagerparken og Hvidovre Havn, fik ved starten megen kritik fra bl.a. forældre på Risbjergskolen. Man fandt det uforsvarligt med buskørsel på skolevejene i området.
Som ældre beboer i nærområdet har jeg benyttet bussen et par gange, og jeg finder kritikken urimelig og egoistisk, især når man dagligt beskuer den trafik af store skolebusser og turistbusser til netop Risbjergskjolen af børn og unge til svømning og andre arrangementer, - og det midt i skoletiden.
Succesèn udeblevet
At den nye buslinje 134 så ikke har været det store tilløbsstykke - foreløbig - er så en helt anden sag, Ofte er der kun en enkelt eller to passagerer i bussen - eller slet ingen.
Ideen om at man kan komme ud i kommunens yderkanter er dog slet ikke så tosset, og måske kommer der lidt større søgning i foråret og sommeren til de mange forskellige lokale aktiviteter og eksempelvis Hvidovre Havn og Kystagerparken, der er jo gode åndehuller for os alle?
Men lige nu må det nok erkendes, at der godt kunne spares penge ved at halvere antallet af busafgange.
Med venlig hilsen
B.J.
Beboer i
Risbjergkvarteret