En mulig løsning?

En mulig løsning?

MARIAN ANDERSEN med en kommentar til p-problemerne ved hospitalet:

LÆSERBREV: Kære vicedirektør Kurt Stig Jensen/Hvidovre Hospital.

Jeg var ansat som sygeplejerske på Hvidovre Hospital i 1975-2013, på den allerførste sengeafdeling der åbnede – Afsnit 120 Dermatologisk (hudsygdomme). Det var en spændende. Sengestuerne og skabene var tomme. Vi fik udleveret et katalog og skulle så bestille ALT der skulle bruges til at modtage patienter: senge, linned, dyner, puder, tøj osv. På det tidspunkt var der selvfølgelig ingen parkeringsproblemer, men i takt med at hospitalet voksede, kom der flere ansatte – nu ca. 5.600 – flere patienter og pårørende, og ikke mindst flere biler. Nu er det et STORT problem. Hvad skal man gøre? De parkeringspladser der kommer i det nye byggeri er ikke nok.

Jeg vil foreslå, at man ligesom på Glostrup og Herlev bygger et stort parkeringshus med 6-7 etager i det nordvestlige hjørne af hospitalsgrunden, hvor der på nuværende tidspunkt ligger en stor asfalteret parkeringsplads. Det skal udelukkende være for ansatte på hospitalet. I samme moment kunne man lave en tunnel over til hospitalet, så man ikke skal ud og vind og vejr. Selvfølgelig koster det mange penge, men jeg tror virkelig det ville kunne løse problemet.

Venlig hilsen

Marian Andersen

Foto: En mulig løsning mht parkering kunne være at etablere et parkeringstårn på den nuværende asfalterede parkeringsplads ved Hvidovre hospital, skriver Marian Andersen.