En nystartet klub fik DM-medaljer

 En nystartet klub fik DM-medaljer

Flotte præstationer af Hvidovre-karateklubben Ekikin.

KARATE: Den nystartede karateklub Ekikin deltog i DM i weekenden i Aalborg.

Fredag skulle Smilla og Alvin deltage i kata-konkurrencen, men desværre var Smilla (Junior pige kata) blevet syg, men hun udførte sin kata med imponerende styrke, men gik dog ikke videre til næste runde. Alvin (Kadet drenge kata) gik smukt igennem første og anden runde og nåede finalen. Her udførte han endnu en fremragende kata og vandt en flot sølvmedalje i en stærk pulje. Meget imponerende og klubben sikrede sig dermed sin første DM-medalje.

Lørdag var det kumite, hvor Alvin, Sean, Ken og Michael skulle kæmpe. Alvin (kadet -52 kg) vandt flot sin første kamp, men mødte i anden kamp en stærk modstander i en tæt kamp. Alvin tabte knebent til den senere danske mester og blev desværre også skadet, så han ikke kunne deltage i bronzefinalen. Sean (Senior -75 kg) mødte også den senere danske mester i første kamp og måtte bøje sig trods god fightervilje. I bronzekampen stod han overfor en rutineret landsholdskæmper, men kæmpede flot tiden ud. Ken og Michael (+45 år) havde begge nogle gode kampe. Ken tabte desværre bronzefinalen i de sidste sekunder, mens Michael strøg til finalen og vandt overlegent guld. Stærkt kæmpet og klubben sikrede sig sin første danske mester.

Søndag var det tid til kata og kumite for børn. Her vandt Sienna (kata 7-9 år & kumite piger 9 år) en flot bronzemedalje i kata. I kumite kæmpede hun fremragende og vandt i flot stil de tre første kampe. I finalen mødte hun en stærk modstander fra Aalborg i en tæt og spændende kamp. Sienna tabte knebent, men vandt en fantastisk flot sølvmedalje. Hele holdet præsterede fantastisk alle tre dage, og klubbens første DM var en kæmpe succes.

Ekikin er en nystartet karate klub der er stiftet af de to rutinerede kræfter Lone Hansen og Oliver Saré. Klubben træner til daglig i Avedøre Idrætscenter.