En rutineret forsvarsspiller til Hvidovre

En rutineret forsvarsspiller til Hvidovre

FODBOLD: Når spillerne vender tilbage fra en velfortjent ferie bliver det med den rutinerede forsvarsspiller Nicolai Geertsen, der er hentet til fra FC Helsingør.

31-årige Nicolai Geertsen er hentet ind til at forstærke Hvidovres kommende Superliga-forsvar og klubbens sportschef glæder sig til at byde den rutinerende spiller  velkommen i klubben: -I Nicolai får vi en rigtig kriger ind til vores i forvejen stærke defensiv. Vi får en spiller ind med masser af erfaring, både fra Danmark og fra Norge, som vi ved, kan levere en 100 % indsats hver gang, fortæller Peter Lassen.

-Han er en rigtig god duel-spiller, der også er god med bolden, og på den måde passer han godt ind i vores spil og bliver forhåbentlig en gevinds for os i den kommende sæson.


Nicolai Geertsen har de sidste 2½ år tørnet ud for FC Helsingør, og før det, var han et par år i Lyngby, efter fire år i Norske Sandnes Ulf. Der bliver også tale om en genforening med Per Frandsen, som var træner for Geertsen tilbage i HB Køge-tiden.