En stemningsfuld fejring

 En stemningsfuld fejring

Julen i Hvidovre Kirke

Hvidovre Kirke står klar til at byde alle velkommen til en række hjertevarmende julegudstjenester i årets mest festlige tid. De stemningsfulde ceremonier vil blive ledet af præsterne Inge-Hanne Broström, Eva K. Østerlind og Anne-Birgitte Zoëga, der alle ser frem til at dele juleglæden med menigheden.

Første julegudstjeneste, søndag den 24. december, finder sted kl. 14.00 og vil blive ledet af Inge-Hanne Broström. Kirken inviterer både unge og gamle til at deltage i denne særlige ceremoni, der vil sprede julestemning og fællesskab.

For dem, der ikke kunne deltage i den tidlige gudstjeneste eller foretrækker en senere tid, tilbyder Hvidovre Kirke endnu en julegudstjeneste kl. 15.30. Inge-Hanne Broström vil igen lede menigheden gennem en hjertevarm fejring af julens budskab.

Juledag begynder med en højtidelig højmesse kl. 10.00 ved præst Eva K. Østerlind. Kirken åbner dørene for alle, der ønsker at starte julens første dag med bøn, musik og refleksion over julens betydning.

På anden juledag tirsdag den 26. december inviterer Hvidovre Kirke igen til højmesse kl. 10.00, denne gang ledet af præst Anne-Birgitte Zoëga. Det er en oplagt mulighed for at forlænge juleglæden og fortsætte fejringen med fællesskab og gudstjeneste.

Alle er velkomne til at deltage i disse julearrangementer i Hvidovre Kirke, hvor de varme toner af musik, de traditionelle salmer og det fællesskab, der præger kirken, sikkert vil skabe en mindeværdig oplevelse for alle, der deltager.

 

mag