EN STOR TAK TIL HELE PERSONALET

EN STOR TAK TIL HELE PERSONALET

FLEMMING EDELSKOV med “En solstrålehistorie om Svendebjerghave”:

LÆSERBREV: Den 15. august blev jeg opereret på Gentofte Hospital, hvor jeg fik skiften en hofteprotese, der havde siddet der i 25 år. I forbindelse med operationen fik jeg en fraktur i benet, der betød, at jeg ikke måtte støtte på det.

Jeg blev derfor overflyttet til Svendebjerghave fredag den 18. august, hvor jeg fik et dejligt stort værelse med seng, bord og stole, eget badeværelse og køleskab samt udgang til egen terrasse, ligeledes med bord og stole. Jeg havde derfor mulighed for at komme ud og nyde det gode vejr, selvom jeg sad i kørestol.

Jeg fik en fantastisk velkomst af et altid sødt, smilende og hjælpsomt personale. Der var dejlig mad tre gange om dagen og igen var personalet der og hjalp. I starten havde jeg ikke selv mulighed for at komme ned i spisestuen og spise sammen med de øvrige beboere, men så blev maden serveret på værelset i stedet for.

Mandag den 21. august kom der både en fysioterapeut og en ergoterapeut, som sørgede for at starte genoptræningen og skaffe de hjælpemidler, jeg ikke havde fået med fra hospitalet i første omgang. Det var bl.a. en kørestol, der passede til en høj person og så fik de også hentet en seng op fra lageret, der kunne forlænges.

Mandag den 4. september havde jeg lige fået at vide, at der ville gå endnu fire uger før jeg måtte støtte på mit ben. Jeg var nu kommet rigtig langt i min genoptræning, så sammen med begge terapeuterne blev jeg kørt hjem for at finde ud af om jeg kunne klare mig derhjemme. Det gik fint, der manglede et par hjælpemidler. De kom og jeg blev derfor udskrevet om onsdagen.

Selv efter jeg er kommet hjem, kommer fysioterapeuten hjem til mig for at følge op på genoptræningen, indtil jeg igen må støtte på benet og kan fortsætte genoptræningen i Sundhedscentret.

Der er en stor tak til hele personalet på Svendebjerghave for deres omsorg og hjælpsomhed.

Venlig hilsen

Flemming Edelskov