En teatersæson med mange store navne

En teatersæson med mange store navne

Hvidovre Teater/Teaterforening præsenterer den nye sæson

Fornem skuespilkunst og store navne præger repertoiret for teatersæsonen 2024/2025 hos Hvidovre Teater/Teaterforening.

Der startes ud onsdag den 11. september med topnavnene Anders Bircow og Thomas Eje i forestillingen “Her er de 2 andre”. Udover de to fra Linje 3, er man i teatret glade for at Folketeatret kommer forbi Hvidovre med forestillingerne “De urørlige”, med en af landets bedste skuespillere Preben Kristensen spiller hovedrollen.

Sæsonen byder også på et spændende besøg af ”Figaros” med to operaer, – dem, som på forunderligvis mixer opera og Monty Python. En af dem er forestillingen “Pinafore” udsat for Star wars.

Samarbejde med Vestvolden

– Vi har også et samarbejde omkring et par forestillinger med Teater Vestvolden i den kommende sæson, og det bliver også spædende nyskabelse, siger Peter Thybo fra bestyrelsen.

– Og husk også, at vi har en masse børneforestillinger på repertoiret, bl.a. det fantastiske familieeventyr “Ronja Røverdatter”...

Billetsalget er allerede startet, og i her ugerne 24 og 25 kan medlemsskab/bestillinger foretages på kontoret, Søstjernevej 1, tlf 36 49 66 06 hver onsdag og torsdag kl. 10.00 til 15.00, eller på hvt.billetexpressen.dk.

Hvidovre Teaterforenings program kan bl.a. fås på de lokale biblioteker og Hvidovre Avis’ ekspedition.

Foto: Preben Kristensen spiller med i forestillingen ”De Urørlige”.

m