En uforglemmelig dag til et af Danmarks største børneloppemarkeder

 En uforglemmelig dag til et af Danmarks største børneloppemarkeder

I søndags var en helt speciel dag, da et af Danmarks største børneloppemarkeder fandt sted i Frihedens Butikscenter.

- Wauuuu, for en dag! Hvem skulle tro, at vi næsten ville undgå regn? Vi er i juni, men det føltes som oktober – perfekt vejr til at finde vinterfrakkerne frem igen. Men trods kulden var I superhelte, der modigt stillede jeres fantastiske boder op. Der blev handlet legetøj som om det var Black Friday, og alt var bæredygtigt! Hvor sejt er det lige? Vi takker jer alle for en fabelagtig søndag!, lyder det fra butikscentret.

Men det stopper ikke her! Star Wars foreningen 501.st var også mødt talstærkt op med de kendte figurer, så der var mange, der fik taget nogle episke selfies med dem. Stormtroopers og Jedi-riddere side om side med loppeboderne – det var virkelig noget, man skulle opleve! Selv Yoda ville have sagt, "Køb, du skal!"

- Vi vil gerne sende en kæmpe tak til alle jer, der kom og gjorde denne dag til noget helt særligt. Jeres engagement og entusiasme er med til at skabe den unikke atmosfære, som vi elsker ved vores loppemarked. Uanset om I var sælgere eller købere, så var I med til at gøre dagen uforglemmelig.

- Vi glæder os allerede til næste gang og håber på lige så stor opbakning og måske lidt varmere vejr. Indtil da, tak for en fantastisk søndag, og vi ses snart igen!, lyder det fra folkene bag loppemarkeder i Frihedens Butikscenter.