Endnu et navn ingen forstår

 Endnu et navn ingen forstår

Ugens Kommentar af Niels Erik Madsen

Fra pålidelig kilde lyder det, at der nu er fundet et nyt navn til Aktivitetscentret i Hvidovregade.

Hvis man læser det senest offentliggjorte referat (9. oktober) fra brugerrådsmødet fremgår det da også, at netop et nyt navn til Aktivitetscentret skulle drøftes i forhold til præsentation på generalforsamlingen - hvor formanden for brugerrådet så skulle præsentere det nye navn.

Nogen vil måske mene, at det er ufint at offentliggøre navnet her i Ugens Kommentar før det er gjort af formanden - så det vil vi undlade. Vi kan dog løfte sløret så meget, at vi kan sige, at det nyfundne navn rimer på Korvetten, Koteletten, Piruetten eller Raketten. Alle navne der egentlig kan være helt lige så gode som det vindende forslag, idet de ikke siger særlig meget om, hvad Aktivtetscentrets funktion egentlig er.

Det kan således her i disse holdningsbårne linjer godt afsløres, at navnet i helt utrolig grad lever op til den navneændrende trend, der har hærget Hvidovre i et par år: Altså, find et navn til en kommunal og offentlig bygning, som ingen almindelige mennesker så har en jordisk chance for at afkode indholdet af.

Af samme årsag glæder vi os over, at Sundhedscentret ikke hedder Blæksprutten. At Motionscentret ikke hedder Elastikken, og at Rådhuset ikke hedder Terminalen. Men det er nok bare et spørgsmål om tid, før der bliver gjort noget ved det?.

Tilbage til Aktivitetscentret, som det altså fortsat hedder på de sociale medier, ser det imidlertid ud til, at livsglæde, fællesskab og en stor mangfoldighed af aktiviteter for ældre fortsat er i højsædet. Rart nok, - og tillykke med det.

 

nem