Er der en mon større plan for vores stadion?

 Er der en mon større plan for vores stadion?

Ugens kommentar af Niels Erik Madsen

UGENS KOMMENTAR: Padelbaner ved Hvidovre Tennis er muligvis en rigtig god plan, for tennis og padel-entusiaster?.

Især de sidste skulle der angiveligt være rigeligt af, selv om det forlyder, at Sverige efter den indledende rus over begejstringen for padeltennis, nu er brændt inde med et ukendt, men stort antal ubrugte padelbaner.

Nuvel, sådan behøver det ikke ende i Hvidovre - vi ligger trods alt tæt på storbyen, og for så vidt vides er der fortsat efterspørgsel på padeltennisbaner.

Denne ensidige betragtning bør dog ikke resultere i, at man så glemmer at tage stilling til, om der mon snart skal udarbejdes en større plan for stadion-området - og om der i den plan er taget stilling til, om Hvidovre Stadion fremadrettet skal rumme både fodbold, atletik og tennis, eller om der eventuelt skal tages stilling til, om det er hensigtsmæssigt at se anderledes på inddelingen, hvis man virkelig vil sikre alle tre sportsgrene i Hvidovre.

Af budgetaftalen fremgår det, at parterne var enige om, at sætte en proces i gang for udbygning og overdækning af Hvidovre Stadion som en permanent løsning i forhold til de forskellige behov, som Hvidovre Fodbold A/S og Hvidovre Atletik & Motion har til faciliteter. Endvidere står der i intentionen, at der sigtes mod en løsning, hvor de to anlæg adskilles, så de får hver deres foreningsfacilitet, som tilgodeser deres specifikke behov.

Godt nok ligger Hvidovre Tennis og planerne om padelbaner i udkanten af stadionområdet, men at glemme at tage stilling til den placering i den større plan, giver ikke den store mening.

 

nem