Er det starten på enden for Gaarden?

 Er det starten på enden for Gaarden?

Ugens kommentar af Niels Erik Madsen

UGENS KOMMENTAR: Det er med garanti ikke en let opgave at være forpagter af en restaurant i en kommunal institution i Hvidovre Kommune.

De kommunale krav til kvaliteten af forpagtningen af restauranten i Kulturhus Risbjerggård var indledningsvist tårnhøje, og til gengæld skulle prisen være overkommelig for gæsterne. Det paradoks er tidligere behandlet her i ugens kommentar, så det lader vi ligge for nu.

Siden åbningen tilbage i februar 2023 har mange gæster angiveligt lagt deres vej forbi det nye "gastronomiske samlingspunkt" i Hvidovres nye kulturgård. Spørgsmålet er naturligvis, om nok har lagt vejen forbi? I hvert fald forlyder det, at eftermiddagsåbningen har været mere end svær at tiltrække gæster til. Og sikkert er det nu også, at der absolut ingen indtjening bliver i sommermånederne juni og juli.

Med den konkrete udmelding om, at sygdom har skabt problemer for restauranten i maj, og at det har ført til, at der nu må lukkes helt i juni, så får man desværre tanken, at det kan være starten på enden for et ellers rigtig fint supplement til de lokale spisesteder. Uanset, så må vi håbe, at restaurationen klarer sig på trods af sommernedlukningen - og at der efterfølgende vil være kæmpe tilslutning fra Hvidovres borgere.

Vi får kun det liv i Hvidovre, som vi selv støtter.

 

 

nem