- Et dårligt signal at kommunen vil fælde sunde, raske vejtræer?

- Et dårligt signal at kommunen vil fælde sunde, raske vejtræer?

Fem spørgsmål fra Erling Groth i kommunalbestyrelsens spørgetid i går

- Er det ikke et dårligt signal, hvis Hvidovre Kommune går ud og fælder 28 år gamle vejtræer, som er sunde og raske?

Det var et af de spørgsmål Erling Groth stillede i den åbne spørgetime ved Hvidovre kommubalbestyrelses møde i tirsdags.

De øvrige spørgsmål havde følgende ordlyd:

2. Er en kommunal fældning af vejtræer ikke at lægge sig fladt ned på maven, for dem der er dømt for groft hærværk ved at fælde de første tre vejtræer på Ege Alle?

3. KMT-udvalget har endnu ikke besluttet HVORNÅR træerne skal fældes.

Vil kommunalbestyrelsen fare med lempe og høre hvad Grundejerforeningen Ny Hvidovres 400 betalende medlemmer mener om sagen på generalforsamlingen til foråret? Ingen af medlemmerne er nemlig blevet spurgt om de mener ja eller nej til denne kommunale træfældning.

Bestyrelsen havde intet mandat i forhandlingerne med kommunen. De har gennem 3 år kun villet kommunikere med de hærværksdømte. Vi andre er blevet bestemt afvist på formandens hovedtrappe, når vi bankede på for en dialog.

4. Spørgsmålet er om kommunalbestyrelsen vil tage det store grundejer- fællesskab og vores demokratiske regler for beslutninger så alvorligt, at I vil afvente forårets generalforsamling, hvor sagen er bragt op som et medlemsforslag?

5. Vil I afvente Tilsynets afgørelse i erstatningsspørgsmålet? Den såkaldte 0-løsning.

- Dette ville fritage det politiske flertal i denne sag for mistanke om, at det samme flertal forsøger at minimere de individuelle privatøkonomiske risici i Tilsynssagen. Dette ved forsøg på at forcere en omlægning af Ege Alles status igennem kort før afgørelsen i Tilsynsrådet, slutter Erling Groth.

 

m