Et flot HIF-point i Farum – Kommer sejren mod Brøndby?

Et flot HIF-point i Farum – Kommer sejren mod Brøndby?

0-0 mod FC Nordsjælland med stærk HIF-forsvarstaktik – Lokalopgør mod Brøndby på søndag

FODBOLD: Det var toppen mod bunden da Hvidovre mandag aften tog turen til Farum, og mange eksperter forventede at Hvidovre ville blive skilt ad, og totalt udstillet mod FC Nordsjælland, – et af Superligaens bedst spillende hold med mange stjernespillere.

Sådan skulle det ikke gå, - især takket være et velspillende forsvar. Men starten var dramatisk, keeper Filip Djukic forhindrede en tidlig scoring fra Ibrahim Osman, hvor han selv lavede en stor fejlpasning. I det tredie minut skabte HIF derefter en chance, men bolden blev afværget på målstregen, af en FCN-spiller og det førte til et hjørnespark.

I resten af første halvleg dominerede FC Nordsjælland med klar boldbesiddelse, men HIF forsvarede sig godt og forhindrede større chancer. Hvidovre havde også korte, men gode perioder med bolden, men manglede fortsat det sidste på afslutningerne.

I pausen havde hjemmeholdet fået en skideballe, men det virkede ikke til at have den ønskede effekt. Hvidovre forsvarede sig fortsat godt, og i takt med, at Nordsjælland skulle satse mere, gav det også omstillingschancer i den anden ende.

Lige ved – til sidst

Kort før tid kunne de to indskiftere Andreas Smed og Simon Makienok faktisk have fuldendt overraskelsen, men Smeds indlæg til Makienok, blev sendt for upræcist ind til den store angriber, der ikke fik en fod på, og Hvidovre måtte derfor ”nøjes” med et point.

Selvom Hvidovre fortsat er uden sejr, var der flere positive ting at tage med hjem. Taktisk fungerede tre-mandsforsvaret og den lavere preslinje rigtig godt, og endnu en gang havde Jeferry Papa et godt indhop, men nok igen temmelig sent.

Søndag venter så årets lokalopgør når Hvidovre til en næsten udsolgt kamp tager imod Brøndby IF kl. 16 på Hvidovre Stadion.

Har man ikke købt billet til kampen holder HIF’s Gamle Kæmper fysisk salg af billetter i dag onsdag fra kl. 13.00.

 

ka-ma