Et kvarters HIF-dominans var ikke nok mod Brøndby

 Et kvarters HIF-dominans var ikke nok mod Brøndby

4-0 nederlag mod naboerne i årets sidste Superligamatch

FODBOLD: Den første halvdel af denne sæsons Superliga-bold er nu slut, og Hvidovremandskabet blev ikke så uventet sendt på tiltrænkt ferie med et 4-0 nederlag på udebane mod naboerne fra Brøndby.

Hvidovre fik ellers en god start på opgøret, der blev spillet i et højt tempo, hvor man fik spillet sig til en hel del hjørnespark, og var gode til at lukke de to spilkreatører Nicolaj Vallys og Daniel Wass ned i begyndelsen.

I det 6. minut kom første mulighed for Hvidovre. Men hovedstødet fra Tobias Thomsen fik aldrig nok fart til at udfordre Brøndby-keeperen.

Kort efter blev det desværre 1-0 til hjemmeholdet, da opdækningen svigtede, og Vallys fik lidt for meget plads og for let spil til at bringe Brøndby i front.

Målet slog dog ikke Hvidovre ud, der fortsatte med at presse højt på Brøndby og forsøgte at stresse favoritternes forsvar. Quamili havde et godt gennembrud, men hans afsluttende skud gik lige forbi opstanderen.

Dumt straffespark

Nicolai Clausen var med for første gang siden april, og venstre backen fik desværre ikke den ønskede Superliga debut. Kort før pausen gik han på Mathias Kvistgaardens finte og endte med at spænde ben for Brøndby-angriberen, der gik i græsset inde i feltet, og dommeren pegede straks på straffesparkspletten. Filip Djukic gik ellers til den rigtig side på Ohikhuaeme Omoijuanfos afslutning, der sendte Brøndby på 2-0.

I 1. halvlegs overtid fik Brøndby et sidste hjørnespark, og her tabte Ahmed Iljazovski sin duel til Frederik Alves Ibsen, der steg til vejrs og snittede bolden i mål til 3-0.

En kæmpe lussing til Hvidovre mandskabet, der ellers spillede en god 1. halvleg, men når Brøndby scorer tre mål på fire chancer, er det selvsagt op ad bakke.

Hvidovre startede også udmærket ud i 2. halvleg og havde en mulighed i det 47. minut, hvor Jonas Gemmer kom godt frem til et indlæg. Desværre blev indlægget for tæt på mål, så Pentz i Brøndby-målet kunne gribe ind.

Generelt virkede Hvidovre-mandskabet ikke rigtig som om de troede på at man kunne lave et comeback og tempoet gik generelt ud af kampen.

Per Frandsen gav til gengæld spilletid til flere af dem, som ikke har spillet så meget. Marius Papuga, Jeffery Papa, Marco Ramkilde og Marc Nielsen fik alle ca. en halv time. Og leverede alle en fin indsats, hvor især Marco Ramkilde lover godt for foråret.

To minutter før ordinær spilletids udløb gik Brøndby igennem i HIFs venstreside af feltet, og Mathias Greve scorede uden om Djukic. VAR blev brugt til at undersøge en mulig offside, men scoringen blev stående.

Nu skal spillerne så på en velfortjent ferie efter et hårdt efterår med mange skader og store kampe. Per Frandsen har 2½ måned, og et træningsophold i Tyrkiet, til at gøre spillerne klar til den første kamp i 2024 mod Randers FC.

 

 

ka-ma