Et værdifuldt og konstruktivt møde

 Et værdifuldt og konstruktivt møde

Folketingspolitikere oplevede støjen på egen krop, skriver HELGE OLESEN

LÆSERBREV: På et kaffemøde på Krebsevej var der debat om støjproblemerne i Hvidovre. Mange tak til Torsten og Laila for at åbne deres hjem for os fremmødte.

Mødet blev en rigtig hyggelig sammenkomst, hvor vi havde mulighed for at diskutere og drøftstøjproblemerne i Hvidovre. Vi blev endnumere opmærksomme på,hvor vigtigt det er at have vores lokalefolketingsmedlem, Maria Durhuus, som en frontløber i denne kamp

Til mødet havde Maria inviteret socialdemokratiets borgmesterkandidat, Anders Liltorp og ikke mindst trafikordfører, Thomas Jensen.

Thomas fik mulighed for at opleve støjen på egen krop. Maria guidede ham rundt i Hvidovre og præsenterede ham for steder, hvor støjen er særlig markant.

Vi fik diskuteret en bred vifte af emner vedrørende støjproblemer. Udover trafikstøj fra motorveje og jernbaner diskuterede vi også muligheden for at udbygge og forbedre den offentlig transport bl.a. også om at få Metroen til Hvidovre

Det var en værdifuld og konstruktiv diskussion, hvor de 3 politikere bidrog med hver deres viden og perspektiver

Vi var ikke i tvivl om,at der er en stærk opbakning til at tackle støjproblemerne i Hvidovre

Vi vil rigtig gerne sige mange tak til Maria Durhuus, Thomas Jensen og Anders Liltorp fra Socialdemokratiet for deres interesse og vilje til at lytte og engagere sig i vores lokale udfordringer.

Vi følger selvfølgelig op på mødet og sammen holde politikerne op på at forsøge at forbedre støjmiljøet for os Hvidovreborgere.

Endnu engang tak til Torsten og Laila for jeres gæstfrihe

Helge Olesen

Formand for socialdemokratietAvedøre og HvidovreNord